Download Kronikat e Narnias - Luani, Shtriga dhe Garderoba (The Chronicles of Narnia The Lion, the Witch and the Wardrobe) - Dubluar në Shqip - FULL HD

Download Kronikat e Narnias - Luani, Shtriga dhe Garderoba (The Chronicles of Narnia The Lion, the Witch and the Wardrobe) - Dubluar në Shqip - FULL HD
Download Video
720p (616.5 MB)
Length: 02:22:51 minutes
Video codec: H264, 499 Kbps
1080p (1.5 GB)
Length: 02:22:51 minutes
Video codec: H264, 1396 Kbps